Wij zijn op zoek naar collega’s!!

Werken bij MILIEUSERVICE betekent werken in een dynamische en innovatieve omgeving op het gebied van afvalinzameling- en verwerking.

Wij hebben de missie afval- en reststoffen op een zo efficiënt en groen mogelijke manier voor onze opdrachtgevers in te zamelen en deze zoveel mogelijk om te zetten in secundaire grond- en brandstoffen. Voor de versterking van ons team inzamelspecialisten zijn wij op zoek naar:

Chauffeurs

In bezit van Rijbewijs C(E) en Code 95

OF

Jonge enthousiaste mensen die middels een werken en leren traject (BBL) verder opgeleid willen worden als chauffeur in de dynamische wereld van transport en logistiek.

Als chauffeur op een van onze voertuigen ben je verantwoordelijk voor het ophalen, ledigen en plaatsen van afvalcontainers in de regio Rijnmond, je werkt samen met een jong en enthousiast team, waarbij je ook veel contact hebt met collega’s van andere afdelingen, zoals de planning, bedrijfsbureau en het management.

Wij verwachten van onze chauffeurs een proactieve houding als het gaat om nieuwe ideeën of tips die kunnen helpen onze missie nog beter te laten slagen.

Hiervoor stellen wij up-to-date materiaal, goede arbeidsvoorwaarden en een efficiënte organisatie ter beschikking.

Wil je meer weten, of heb je interesse in deze functie?

Stuur dan een email naar : info@milieu-service.nl onder vermelding van “Inzamelspecialist”

(Milieu service is sbb erkend leerbedrijf)

Nieuw voertuig bij Milieuservice !

Vanmorgen bij ons afgeleverd!

Onze nieuwste aanwinst, een schitterende DAF truck met een opbouw van VDK, compleet met automatisch weegsysteem van AE Weighsystems vd Vliet.
Het design en aanbrengen van de stickers is weer verzorgd door onze vrienden van van Doorn Reclame uit Rotterdam.

We zijn erg blij met de auto en gaan er de komende jaren heel plezierig mee werken.

Nieuw inzamelvoertuig besteld

Milieuservice heeft opdracht verleend voor levering van een nieuwe kraak-pers auto.

Er is wederom gekozen voor een opbouw van VDK Nederland, dit keer in combinatie met een DAF truck.

Dit voertuig zal als eerste van de vloot zijn uitgerust met een Totaalweegsysteem van AE vd Vliet, waarmee het mogelijk wordt onze klanten van nog meer informatie te voorzien.

Het voertuig zal in het voorjaar van 2017 al in gebruik worden genomen, wij houden u hierover uiteraard op de hoogte !

Houttarieven per 1-8-2016

Zoals mogelijk bij u bekend, staat de houtmarkt al enige tijd onder druk.

De oorzaak hiervoor ligt voornamelijk in het feit dat er vanwege aanhoudend aanbod vanuit het buitenland een overschot is op deze afzetmarkt.

Per 1 augustus 2016 zullen de innametarieven van B Hout met € 20,- per 1.000 Kg worden verhoogd. Ook de tarieven voor A- en C hout zullen worden aangepast/verhoogd met resp. € 10,- en € 15,- per 1.000 Kg.

Neemt u voor vragen of opmerkingen a.u.b. contact met ons op, ook voor een vrijblijvende afvalscan op locatie houden wij ons graag aanbevolen..!

Levering op zaterdag

Door het groeiende aantal aanvragen van onze klanten op zaterdag, heeft Milieuservice besloten deze oude vertrouwde service weer in het leven te roepen.

Wilt u ook gebruik maken van onze zaterdag service ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen..!

 

Belastingmaatregelen per 1 januari 2015

Invoering afvalstoffenbelasting

 

De Nederlandse overheid heeft in haar Afvalpreventieprogramma : “Van Afval Naar Grondstof” voorgenomen om in de komende 10 jaar de hoeveelheid te storten of te verbranden afval te halveren.

Om met name de scheiding van restafval en bouw- en sloopafval te optimaliseren heeft het huidige kabinet gemeend een belasting te heffen op het storten en verbranden van restproducten.

Hiermee wordt een overgang naar een circulaire economie gestimuleerd.

Deze belastingmaatregel gaat hand in hand met de sterk toegenomen hoeveelheid geïmporteerd

te verbranden afval waardoor de afval energie centrales de verbrandingstarieven nog eens extra gaan verhogen.

De verbrandingstarieven zullen dan ook t.g.v. deze twee elementen stijgen.

 

Wat zijn de gevolgen voor u ?

Lees verder

Nieuw voertuig afgeleverd..!

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver, onze nieuwe kraak-pers auto werd afgeleverd.

Deze nieuwe beauty vervangt de laatste verouderde kraak-pers auto, zodat alle voertuigen in deze divisie minimaal voorzien zijn  Euro 5 EEV en Euro 6 motoren.

De truck is geleverd door Volvo Truck Centre Alblasserdam, de opbouw is afkomstig van VDK Nederland, de sierlijke stickers zijn ontworpen en aangebracht door Van Doorn Reclame te Rotterdam.

Wij danken al deze partijen voor hun inzet en zijn zeer trots op het resultaat..!

20141115_14232020141115_142301

Iedereen geslaagd voor het VCA..!

Afgelopen zaterdag was de tweede cursusdag van het persoonlijk VCA diploma voor alle medewerkers, aansluitend vond het examen onder CCV toezicht plaats en met gepaste trots kunnen wij zeggen dat iedereen hiervoor met vlag en wimpel is geslaagd..!

Software van Pieter Bas voor Milieuservice… zo zijn wij klaar voor een mooie toekomst..!

Vorige week is Milieuservice tot een akkoord gekomen met Pieter Bas Automatisering voor het implementeren van een geheel nieuw verrichtingen-pakket.

Het gebruiksgemak, volledigheid en gebruiksvriendelijkheid van dit pakket, tezamen met de uitgebreide branche kennis van Pieter Bas waren doorslaggevend voor deze keuze.

Bekijk hier het artikel op PieterBas.nl !!

DSC00008

Lees verder

Milieuservice schaft nieuw Kraak-Pers Voertuig aan

Milieuservice kiest voor Volvo en VDK..!

Wij kunnen met gepaste trots mededelen dat wij onlangs een nieuwe Volvo truck met VDK opbouw hebben besteld, voor het inzamelen van papier, karton en restafval.

Deze truck en opbouw zijn voorzien van de nieuwste veiligheid,- en milieutechnieken, zoals distance control, LED verlichting, blinde hoek sensor en Euro-6 motor..!

De truck zal per 1 oktober het wagenpark versterken en zal net als de andere voertuigen voorzien zijn van de inmiddels niet meer weg te denken Thema-Sticker.

Lees verder